Terug

Zadelhoesjes

Filters

Zadelhoesjes voor duurzame zadels

Met Zadelhoesjes maak je het zadel van je Racefiets, Mountainbike of Kinderfiets een stuk duurzamer. Regen en wind kunnen erosie veroorzaken en het comfort van je zadel verminderen. Door het te beschermen tegen weersomstandigheden verleng je de levensduur van de zadels. Met een omhulsel zorg je er bovendien voor dat het zadel langer in model blijft. Wel zo prettig als het om je favoriete zadel gaat, je ‘Buddyseat’ maar dan anders, waar je veel uren en kilometers mee hebt afgelegd. Zeg nou zelf; jij draagt toch ook een muts of cap in de regen?

Zadelhoesje in weer en wind

Een Zadelhoesje voor een Kinderfiets Zadel is zeker geen overbodige luxe. Je hebt bij een school of club niet altijd de mogelijkheid om je fiets netjes onderdak te zetten. En al bescherm je het zadel al zittend tegen regen en wind, je stapt ook tijdens een rit en toe even af om over te steken of te wachten bij het stoplicht. Elke druppel maakt je zadel weker en minder nieuw. Dit voorkom je met het gebruik van een cover. Bovendien kan dit bijdragen aan extra comfort wanneer het een item is, dat voorzien is van zachte padding of voering zoals gel of lamswol.

Fleur je fiets op met een Zadelhoesje

Van Zadelhoesjes kun je vrolijk worden! Ze zijn te vinden in alle kleuren van de regenboog met een ruim scala aan figuren. Van ruit en bloem tot monster tot, jawel afdruk met fietsen! Daar fleurt zowel je fiets als jouw humeur van op in de regen.

Dames Fietszadels zijn dikwijls al voorzien van een vrolijke kleur en print. Zo kun je de look van je zadel leuk variëren en je fiets een nog meer persoonlijke en unieke uitstraling geven. Met een anti diefstal lint om je Zadelpen voorkom je dat tijdens een korte stop jouw kekke design één, twee, drie van je fiets wordt gehaald.

Zadelhoesjes als cadeau

Zadelhoesjes zijn ook leuk als leuk cadeau voor vrijwel elke feestelijke gelegenheid. Het is een originele gift voor die fervente fietsvriend of voor de verjaardag van dat lieve vriendinnetje. Je kunt iemand verrassen met elk gewenste opdruk van een afbeelding, foto of bedrijfslogo naar eigen keuze. Let bij het uitkiezen van het hoesje ook weer op de grootte. Het moet natuurlijk wel passen op het zadel dat op de fiets zit. Doorgaans wordt de maat bij de producten aangegeven. Er zijn varianten van polyester, waterdicht pvc of gerecyclede PET flessen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fietszadel.com
9.1 / 10 - 38 Reviews @ Feedback Company
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen