Terug

GAZELLE

Filters

Gazelle Fietsaccessoires

Gazelle is misschien wel het bekendste fietsmerk van Nederland. Al sinds 1892 produceert Gazelle fietsen waarmee je heerlijke fietstochten kunt maken, naar school of het werk rijdt. In 1992 hebben wij het predicaat Koninklijk ontvangen van. Inmiddels maken ze meer dan 250.000 fietsen per jaar met de vertrouwde kwaliteit en luxe die je van Gazelle mag verwachten. In de fabriek van Gazelle in Dieren werken 450 medewerkers. Zij staat iedere dag klaar om jouw fiets met veel liefde te maken.

Het assortiment van Gazelle

Naast de bekende stadsfietsen, kinderfietsen, moederfietsen en elektrische fietsen heeft Gazelle ook een uitgebreid assortiment fietsaccessoires. In het assortiment van Gazelle zien we onder andere: fietstassen, handvaten, fietsverlichting, snelbinders en fietsbellen. Daarmee kun je alle onderdelen van je Gazelle fiets vervangen. Maar je kunt ook voor de kwaliteit van Gazelle kiezen wanneer een onderdeel van je fiets van een ander merk kapot is gegaan. Gazelle staat natuurlijk al meer dan 100 jaar voor top kwaliteit.

De Gazelle collectie van FietsenCity.nl

Wij hebben een ruim aantal fietsaccessoires van Gazelle in het assortiment. Denk hierbij aan de fietsverlichting, fietstassen en snelbinders. Alles is gemakkelijk en snel te bestellen. Plaats je de bestelling voor 16:00 uur dan ontvang je deze de volgende werkdag al thuis. Klik hier voor alle producten uit de Gazelle collectie van FietsenCity.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fietszadel.com
9.1 / 10 - 38 Reviews @ Feedback Company