Terug

M-WAVE

Filters

M-wave Fietsaccessoires

M-wave is een bekend Duits merk. Ze maken fietsaccessoires van top kwaliteit. Niet alleen voor volwassenen, maar ook de jonge fietsers onder ons kunnen veilig de weg op dankzij de fietsvlaggen en helmen van M-wave. Vooral de leuke kleurtjes en patroontjes zorgen ervoor dat veel kinderen kiezen voor de accessoires van M-wave. Of het nu een leuke helm, mand of fietstas is.  

Het assortiment van M-wave

M-wave heeft een heel ruim assortiment fietsaccessoires. Niet alleen fietstassen en manden maar ook comfortabele zadels en zadeldekjes maken zij om het comfort van de fietser te verbeteren. M-wave zorgt ervoor dat je veilig op weg gaat, niet alleen voor kinderen met fietshelmen en vlaggen, maar ook voor volwassenen. Ze maken speciale fietsspiegels waardoor je tijdens het fietsen ook kunt zien wat er achter je gebeurt. Dit is vooral voor elektrische fietsen van groot belang. Omdat je snelheid bij een elektrische fiets hoger ligt is het fijn om te zien wat er achter je gebeurt zodat je daar sneller op kunt reageren. Veiligheid staat voorop bij M-wave. 

De M-wave collectie van FietsenCity.nl

M-wave heeft veel producten van top kwaliteit. Bij FietsenCity.nl hebben wij een groot aantal artikelen van dit merk in het assortiment. Je kunt bij ons onder andere fietstassen, manden, zadels en zadeldekjes, fietsspiegels, verlichting, fietsbellen en vele andere accessoires bestellen. Klik hier voor alle M-wave producten. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fietszadel.com
9.1 / 10 - 38 Reviews @ Feedback Company